Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Educació Emocional

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

Des del curs 2012-2013 apostem per l’Educació Emocional com a eix vertebrador a la nostra escola.

Creiem que és molt important desenvolupar la intel·ligència emocional com a base de totes les intel·ligències i entenem que adquirir qualsevol aprenentatge passa perquè l’alumne es senti bé, segur, motivat i tingui una bona autoestima.

Volem oferir una educació cada vegada més holística que tingui en compte el nivell evolutiu i maduratiu de l’alumne en tos els àmbits: físic, emocional, cognitiu i social.

L’Educació Emocional és “una innovació educativa que respon a necessitats socials no ateses en les matèries acadèmiques ordinàries, el seu és el desenvolupament de competències emocionals: consciència emocional, regulació emocional, autogestió, intel·ligència interpersonal, habilitats de vida i benestar”.

(Tal i com ho defineix R.Bisquerra).

A través de l’Educació Emocional aconseguim que els infants aprenguin a entendre i gestionar els sentiments propis i dels altres, fomentant l’autoestima i l’autoconcepte de cadascú.

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀