Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Anem d’excursió als Aiguamolls de l’Empordà

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

El divendres 13 d’octubre tots els alumnes de Cicle Inicial vam anar d’excursió als Aiguamolls de l’Empordà. Ens van acompanyar els nostres mestres, l’Àlex, la Laia, la Maria, i també en Marcel, el nostre guia de natura preferit.

Vam agafar l’autobús fins als Aiguamolls, i un cop allà, primer de tot vam esmorzar. Els mestres han de vigilar molt perquè sempre hi ha algú que es despista i està a punt de menjar-se el dinar enlloc de l’esmorzar! Després, ens vam dividir en dos grups d’exploradors per descobrir diferents animals. Vam veure un kaipú, cigonyes, tortugues de rierol, daines, una granota i ànecs collverd.

Al migdia vam dinar a la zona de pícnic i vam jugar molta estona amagant-nos entre els bambús i construïnt cabanes amb canyes i pals. De tornada, més d’un es va adormir a l’autobús! Va ser una sortida fantàstica i ens ho vam passar molt bé!

 

 

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram
Coordinates of this location not found

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀