Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Celebrem EL CARNAVAL!

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

El dijous 28 de febrer vam celebrar el DIJOUS GRAS i el CARNAVAL! Després de quatre dies esbojarrats amb consignes relacionades amb LES EMOCIONS vam concloure la setmana amb una festa presidida pel Rei Carnestoltes i l’alcaldessa del poble, la Júlia Gil. A més a més vam comptar amb la col·laboració de l’AFA que es va encarregar de la xocolatada i l’assistència de totes les famílies que van voler compartir la tarda amb nosaltres.

Al matí vam sortir a esmorzar a diferents espais del nostre poble per cicles i a la tarda vam fer la popular desfilada per classes a la pista del pati. Després de la desfilada un jurat format per pares, mares i la mateixa alcaldessa, van concedir els premis als diferents grups. Com a novetat, aquest any, també es va atorgar un diploma per a les poques famílies que van venir disfressades a la festa!

Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram
Coordinates of this location not found

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀