Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

COMENCEM EL CURS 17/18!

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

Som les classes de les estrelles i els extraterrestres!

Setembre ha arribat, i l’escola ha començat. El dia 12 vam retrobar-nos amb tots els nostres companys per reprendre les classes amb moltes ganes. Aquest any han arribat nous companys i mestres. 

El grup de primer som la classe de les estrelles i el nostre mestre és l’Àlex. De seguida ens l’hem estimat molt perquè és molt divertit i explica molt bé, ens ho passem pipa amb ell i aprenem molt. Ara, a més, amb els nous companys ja som 15 a la classe, quin grup més nombrós! 

El grup de segon som la classe dels extraterrestres i la nostra mestra continua sent la Laia. Teníem moltes ganes de tornar a l’escola perquè ens hem trobat molt tots a faltar. La Laia ens estima molt però com que ja fem segon ens fa treballar fins que ens surt fum del cap! Aquest curs llegirem i escriurem a tota pastilla!

Tenim moltes altres novetats per explicar-vos. Malauradament en Kenneth i la Paula no continuen aquest curs amb nosaltres a l’escola, però han vingut un mestre nou d’Educació Física, en Pau, i una mestra nova de música, l’Anna, que també són súper trempats. La Núria és la nostra mestra de castellà i la Paqui ens fa Valors. Els dilluns ens toca la pista per jugar a pilota al pati, i els dijous esperem amb candeletes el pati musical per cantar i ballar fins que el cor ens digui prou. 

 

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram
Coordinates of this location not found

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀