Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Cora Grau

Cora Grau

CS al Cosmocaixa

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

Aquest passat dimarts dia 26 de Novembre els alumnes de cicle superior de l’escola vam visitar el museu de ciència CosmoCaixa amb seu a Barcelona. És un recinte espectacular amb 45.000m² d’exposicions i més de 800.000 visitants cada any instal·lat en un edifici modernista de 1909 i que gràcies a les remodelacions s’ha transformat en un recinte modern i sostenible.

Un cop allà vam poder visitar la part principal del museu, constituïda en tres parts: Kosmos, evolució i fronteres. Cada una d’elles explica i aprofundeix en els diferents aprenentatges, lleis de l’univers, idees, experiments, organismes i animals, com funciona el nostre cervell, materials…

Vam poder mirar, llegir, experimentar i gaudir de moltíssims experiments en que posàvem en pràctica els coneixements que ens explicaven, ens va ajuda a resoldre dubtes i preguntes que ens plantejàvem. Un cop visitat el museu hem adquirit moltes idees i coneixements, però tal com hem descobert en el museu, encara hi ha moltes més preguntes i inquietuds que voldrem descobrir!

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀