Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Dinamització del pati

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

A principi del curs 2013-14 unes mares arquitectes de P3, la Bàrbara i la Sabine, s’interessen per iniciar un projecte de dinamització del pati, ja que veuen que hi ha moltes possibilitats de millora i d’optimització dels espais.

Després de traslladar la proposta al claustre tots els mestres veuen una oportunitat molt bona per construir, juntament amb les famílies i els alumnes, un espai lúdic i d’esbarjo més adequat a les necessitats dels nens i nenes de l’escola.

Des de l’escola també es trasllada la proposta a les famílies i als alumnes i es comencen a crear diferents espais de comunicació per començar a iniciar aquest projecte tan engrescador.

Fins al moment s’han fet diferents actuacions, que també han comptat amb la col·laboració de l’AFA de l’escola i de l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós:

s’ha col·locat una caseta de fusta amb tobogan i una de plàstic al pati d’educació infantil, s’ha pavimentat de nou la pista principal, s’ha creat un espai de rodes pintades per enfilar-se, s’ha construit un aparcament per bicicletes també amb rodes pintades i s’ha creat un espai d’aula exterior amb troncs tallats i polits.

Seguim treballant per continuar fent noves actuacions i crear un pati més dinamitzat, acollidor, confortable i adequat als nens i nenes.

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀