Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Educació per la sostenibilitat

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

Des del 2008 formem part del programa Educació per a la sostenibilitat (antigament Programa Escoles Verdes).

Per tal de conservar aquest distintiu anualment presentem un pla d’acció que està supervisat per l’ associació Les Guilleries d’Educació Ambiental.

En aquest pla hi ha activitats relacionades amb la sensibilització cap al medi ambient; alguns dels objectius d’aquest pla d’acció són continuar amb l’ús de la carmanyola en els esmorzars,  potenciar el consum de fruita en els alumnes, fer recollida selectiva de residus o tenir cura de l’hort i de la bassa. Els divendres tan els mestres com els alumnes esmorzem sempre fruita.

Dins del Projecte per a la Sostenibilitat l’escola disposa d’una brigada de Medi Ambient, els responsables de la qual són els alumnes 4t, 5è i 6è i realitzen diferents actuacions al llarg del curs relacionades amb la sostenibilitat i la consciència ecològica.

L’escola disposa d’un contenidor del Programa Repaper del Consell Comarcal, on hi dipositem el paper i cartró per reciclar, les famílies també podeu col·laborar-hi. A canvi el Consell Comarcal dota a l’escola amb folis reciclats.

Des del curs 2012-13 l’escola també participa en el Pla de Consum de Fruita a les Escoles, organitzat pel Ministeri d’Agricultura i amb el suport de la Unió Europea.

Durant el curs 2014-15 l’escola també ha participat en el Programa de recollida de residus Apilo12 que es tractava de recollir piles usades i participar en un concurs. Es preveu continuar amb aquesta iniciativa de recollida de piles durant el curs 2015-16.

A finals del curs 2014-15 l’escola ha iniciat el programa de recollida de matèria orgànica, sota les directrius de l’empresa Terregada que col·labora amb l’ajuntament d’Avinyonet de Puigventós, i es preveu realitzar diferents activitats d’aquesta proposta el curs 2015-16.

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀