Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

El Petit Príncep

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

El passat dimecres 11 de desembre els alumnes i mestres de l’escola vam celebrar el Festival de Nadal amb una senzilla adaptació  del Musical “El Petit Príncep” al Teatre Jardí de Figueres. Els alumnes de 6è van fer d’actrius i d’actors, i ens van explicar aquesta bonica història a través dels seus personatges. La resta d’alumnes, van pujar a l’escenari a fer una petita actuació musical. Fins i tot els mestres es van atrevir a cantar tots junts la cançó final de l’obra. Va ser una tarda molt especial i màgica! I juntament amb totes les famílies que ens van acompanyar vam poder entendre que “l’essencial és invisible als ulls”.

Volem agrair molt especialment a totes les famílies que van col·laborar amb la confecció dels decorats. També volem donar les gràcies a la Núria Tinto pels seus consells en la tècnica interpretativa. I volem fer un agraïment molt gran i sincer a la Mònica Cornellà i en Guillermo Guzman per la realització de les fotografies i els vídeos.

Gràcies a totes i tots vam fer un espectacle difícil d’oblidar!

 

Comparteix

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram
Coordinates of this location not found

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀