Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Ens informen dels Instituts els i les exalumnes a 6è!

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

El passat divendres 3 de juny, van venir exalumnes de sisè a parlar-nos sobre la seva experiència a l’institut i el seu inici en aquesta nova etapa de Secundària. Van venir en Nil i l’Assio a parlar-nos de l’Insitut Deulofeu, i la Judit, la Isona i la Bruna a parlar-nos de l’Insitut Olivar Gran, tots ells i elles molt simpàtics i agradables.  

Va ser molt interessant poder escoltar la seva visió i com s’han sentit d’acollits en aquests nous centres educatius. Va estar molt bé que vinguessin alumnes d’aquests dos instituts, ja que gairebé tots els/les alumnes han escollit un d’aquests dos per iniciar aquesta nova etapa educativa. Va ser molt interessant poder veure i fer recerca de les webs dels instituts amb ells i elles al costat, així ens van poder anar resolent dubtes, com per exemple els horaris,  les assignatures,  quins eren els seus professors i tutores, qui eren les persones orientadores, què passava amb les incidències, quines eren les maneres de treballar, així com dubtes de quins eren els itineraris per l’autobús, segons al lloc on vivien, i ens va quedar clar hem de ser molt puntuals, responsables, treballadores i amb ganes i ganes de créixer, aprendre, madurar i omplir les motxilles de noves experiències! 

Va ser molt i molt enriquidor poder veure alumnes que havien estat en aquesta escola parlant-nos amb aquesta maduresa, calma i amabilitat, és molt important per poder fer aquest tancament de Primària i iniciar aquesta nova etapa també especial a la Secundària!

Moltes gràcies Isona, Alessio, Judit, Nil i Bruna!  

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀