Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Llevadores a la classe de 5è

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

El passat 30 de maig, els i les alumnes de 5è vam rebre la visita de la Maddi i la Lorena, dues llevadores, per tal de fer un bon tancament del tema de la reproducció humana que hem donat a Medi Natural i Social.

Ens van preparar una presentació de PowerPoint molt interessant de tot el procés de gestació i el part d’una dona, i això ens ha permès apropar-nos a la seva mirada durant l’acompanyament a la mare i al pare, abans, durant i després del part, quin ofici més especial! Gràcies a la conversa amb elles, hem pogut anar resolent dubtes i curiositats no només de la gestació i el part, sinó també de la fecundació, dels canvis en el nostre cos, la importància de l’autoestima i el respecte mutu, quins són els canvis físics i emocionals que experimentem durant aquesta etapa de canvi, la importància de l’autoconeixement, l’etapa de la pubertat, l’aparició de la regla en el cas de les nenes, gràcies al llibre: La regla mola,  i els canvis que experimenta el cos dels nens a través d’un altre llibre molt recomanat: El semen mola, de l’autora i il·lustradora; Anna Salvia i Cristina Torrón. 

Ha estat una experiència molt gratificant i d’un apropament molt real, amb una mirada molt respectuosa i coeducadora cap a la reproducció humana.

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀