Projecte educatiu
El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és un instrument que defineix els trets d’identitat de l'escola Gonçal Comellas, formula els objectius que volem aconseguir i expressa l’estructura organitzativa.
Coneix-lo
Galeria d'imatges
Gaudiu de totes les imatges a la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Previous
Next
Escola Gonçal Comellas

Escola Gonçal Comellas

Tallers internivells

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

El curs 2012-13 es van introduir els tallers internivells a educació infantil.

Aquesta metodologia està basada en la implicació total de l’alumne en el seu procés d’aprenentatge i pretén que els nens puguin treballar conjuntament, creant vincles a partir de tallers diversos on es barregen nens/es de diferents edats.

També és una forma de conèixer tots els mestres que passen pel cicle.

El curs 2014-15 aquesta metodologia s’inicia a 1r, 2n i 3r, i degut a la bona acollida dels alumnes i els mestres el curs 2015-16 s’iniciaran els tallers també a 4t, 5è i 6è.

    • Educació infantil: es realitzen 4 tallers ben diferenciats amb temes molt atractius per la mainada: tallers d’expressió artística, de plàstica, d’experimentació, d’expressió corporal i de cuina entre d’altres.Són tallers absolutament interactius i d’ experimentació la qual cosa motiva molt a tot l’alumnat. Els tallers es porten a terme durant 2 tardes a la setmana.
    • 1r, 2n i 3r: es realitzen 4 tallers diferenciats, com per exemple danses i expressió corporal, hort, tallers d’experimentació, matemàtiques manipulatives, entre d’altres. Es porten a terme durant 1 tarda a la setmana.
  • 4t, 5è i 6è: es realitzen 4 tallers diferenciats, com per exemple el butlletí escolar, matemàtiques manipulatives, informàtica,  tallers d’experimentaci,  entre d’altres. Es porten a terme durant 1 tarda a la setmana.

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en whatsapp
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en telegram

⛪ Escola Gonçal Comellas ® 2019 🍀